Skip to main content

Buddy Support

Voor ons, door ons

Buddy Support GNKD

Genezerikken zorgen voor elkaar. 

Buddy's zijn er om jou, veteraan van het Regiment Geneeskundige Troepen en je thuisfront te ondersteunen als dat nodig is. 

De Buddy's zijn ingedeeld per missie. Behoefte aan een gesprek over je uitzending of zit je ergens mee, heeft één van je collega's problemen en denk je dat je wat voor hem of haar kunnen betekenen?

Bij ons kan je altijd je verhaal kwijt!

Voor een luisterend oor, een kop koffie of gewoon een goed gesprek.Als je een mailtje stuurt kom je in contact met de Missie Contact Coördinator die een Buddy voor je regelt die met je op uitzending is geweest of in elk geval het uitzendgebied of je missie kent. De Buddy neemt zo snel mogelijk contact met je op! 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Hoe u kunt helpen

Zonder onze vrijwilligers zijn wij nergens. Ons hele netwerk draait op de steun van mensen die zich hier continu voor inzetten. Wilt u weten hoe u ook een bijdrage kunt leveren aan Buddy Support?

Missie-contactpersonen

Hoewel Buddy Support informeel en vrijblijvend is, is enige vorm van organisatie noodzakelijk. Al was het alleen maar om met elkaar in contact te kunnen komen of om gelegenheden te organiseren, waar mensen elkaar kunnen treffen.

Logo LVVGNKD

Commissie Buddy Support

Postbus 650
3850 AR Ermelo

Nieuws van Buddy Support