De Nationale Taptoe organiseert samen met Defensie en Vfonds een vernieuwde Veteranendag op vrijdag 27 september in Ahoy Rotterdam.

De Nationale Taptoe organiseert samen met Defensie en Vfonds een vernieuwde Veteranendag op vrijdag 27 september in Ahoy Rotterdam.

De Nationale Taptoe organiseert samen met Defensie en Vfonds een vernieuwde Veteranendag op vrijdag 27 september in Ahoy Rotterdam. De ontvangst wordt geopend door de IGK en de show door de CDS. Voor 15 euro kunt u met uw relatie genieten van de show, inclusief ontvangst met koffie en cake, onbeperkt aantal consumpties en een lunch. Aan de show nemen o.a. Cesar Zuiderwijk, Jurgen van Rijen en de herdenking van Market Garden met de door president Trump goedgekeurde Honor Guards uit Amerika deel.

U kunt kaarten bestellen bij de Theaterkassa 0900 9203 onder vermelding van VETERANEN ONTVANGST en houd uw registratienummer bij de hand als u gaat bestellen. Het is mogelijk om een eigen reüniehoek te reserveren bij Kolonel b.d. Ton Nijkamp, voorzitter Management Team Nationale Taptoe via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hij ontvangt u graag in Ahoy op vrijdag 27 september!

Hé Geneeskundige Troeper, delen is tof!

Contact

Regiment Geneeskundige Troepen
t.a.v. de Regimentsadjudant

Postbus 650
3850 AR Ermelo

+31 (0)6 221 161 07

Historische verzameling Militair Geneeskundige Dienst KL

Korporaal van Oudheusdenkazerne
Noodweg 37
1213 PW Hilversum

+31 (0)35-5774201

Klik op de banner voor vacatures binnen het interessegebied 'verzorging, gezondheid en geneeskunde'

Werken bij Defensie

Alle rechten voorbehouden | Copyright © Regiment Geneeskundige Troepen

website gerealiseerd door:

Woosh Webdesign