Regio Midden

Introductie LVVGNKD regio Midden

Het bestuur regio Midden van de LVVGNKD bestaat uit een viertal leden. Bij deze willen zij zich introduceren. 

 Ik wil mij graag voorstellen, kapitein (BD) Ton Bekker, voorzitter (a.i.) van de regio Midden. Ik ben vrijgezel en woon centraal in het land, in Amersfoort. Ik ben in 1976 opgekomen als KVV (kort verband vrijwilliger. red.) en begonnen in de functie van chauffeur gewondenverzorger (AMX/YPR) bij 42 Pantserinfanteriebataljon (LJ) in Seedorf (BRD). Van 2006 tot 2008 ben ik Regimentsadjudant geweest en in die periode deel uitgemaakt van de werkgroep om de LVVGNKD vorm te geven. Sinds Maart 2013 ben ik met functioneel leeftijd ontslag (FLO) Ik ben vijf keer op uitzending geweest, twee keer in Bosnië, een keer in Kosovo en twee tourtjes Afghanistan.

De penningmeester, is lkol-arts Ingrid van Bloemendal-Zielman.

Als penningmeester, wil ik mij graag voorstellen:
Ik ben Ingrid van Bloemendal-Zielman, getrouwd met Marcel en heb 2 zonen (2004 en 2006). Ik ben als huisarts, C-gzhc Ermelo en hoofdstafgroep werkzaam binnen het 400 gnkbat (OOCL).  Ik ben op uitzending geweest met SFOR 10 in Banja Luka, waar ik C-Hulppost ben geweest.

 

Als nieuw bestuurlid van de regio midden wil ik mij graag aan u voorstellen.

Mijn naam is Herman verweij en ik ben getrouwd met Carin. Op 12-12-12 heb ik mijn afscheid gehouden na 40 jaar, 1 maand en 11 maanden binnen Defensie werkzaam te zijn geweest. Ik ben van 1975 t/m 1982 Artillerist geweest en daarna omgeschoold naar apothekersassistent en heb binnen de Geneeskundige Dienst verschillende functies mogen vervullen o.a. in het MHAM, bij het GCKL, bij de PGD GLD/Flevoland, bij Het CMH/AZU, Gzhcencie 400 GNKbat en als HID in Garderen en Soesterberg en mijn carrière afgesloten in het CMH. Ik ben 3 keer uitgezonden naar Bosnië. Momenteel ben ik 3 dagen per week werkzaam als apothekersassistent/farmaceutisch medewerker in het UMCU. Mijn hobby's zijn muziek (slagwerker bij de Poortzangers), lezen wandelen en bridgen.