Herdenking gevallenen van het Regiment

Op woensdag 06 april hebben we als Regiment voor de 2de maal in Ermelo onze gevallenen herdacht. In vergelijking met alle voorgaande jaren was het vandaag een zeer memorabele herdenking. Vandaag was het de sterfdatum van de Sgt 1 Robert Donkers die op 06 april 2007 overleed in Afghanistan. Zijn vrouw Mira was op dat moment in verwachting van Stan. Deze Stan, nu 8 jaar, heeft in het front van alle aanwezigen zijn brief, een oproep aan iedereen om informatie over zijn vader, voor gelezen. Een kippenvel moment voor alle aanwezigen. We hopen op veel reacties. 

  

Aangezien we met het herdenken in Ermelo ten opzichte van Hilversum veel meer ruimte hebben, was de herdenking weer uitgebreider dan vorig jaar. Steeds meer eenheden en genodigden geven door hun aanwezigheid het belang aan van het herdenken. Onze overleden collega’s mogen nooit vergeten worden.

RA. 

Indien u informatie heeft voor Stan kunt u deze verzenden via het contactformulier, het algemene Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van onze site of rechtstreeks aan de RA.