Ontmoetingsdag voor (ex)geüniformeerden en (jonge) veteranen

Op vrijdag 29 september a.s. organiseert ECHOS Homes (PMT) in samenwerking met diverse partners, waaronder 43 Mechbrig, BNMO, Politie veteranen Platform een ontmoetingsdag voor veteranen en (ex)geüniformeerden uit alle beroepstakken.

Dit evenement vind plaats op het basiskamp (compound) Entre Nous in Frederiksoord.

Dit kamp is gebouwd in de stijl van een militaire compound, zoals gebruikt in Irak.

Gedurende de maand september maken diverse kunstenaars gebruik van deze locatie met als doel de discussie los te maken over de hedendaagse verzorgingsstaat en hoe dat voor de toekomst moet. Zie ook basiskamp-entrenous.nl.

Op vrijdag 29 september willen wij diverse groepen laten samenkomen en onder het genot vande nodige versnaperingen, en in eerste instantie een gezellige dag bezorgen, en daarnaast ook wel kijken naar, en misschien wel de discussie los maken over, onze huidige verzorgingsstaat.

Met 2 gastsprekers te weten Edwin Stolk, initiatiefnemer van het hele project, met zijn visie op  de hedendaagse verzorgingsstaat,en daarnaast “De nieuwe dominee” (Robert van den Bout) en hij neemt zijn toehoorders mee in de wereld van goed en slecht leiderschap, maken wij de dag vol.

De muzikale  ondersteuning wordt gedaan door de Duncan Donuts.

Voor de kinderen zijn er allerlei belevingen, waaronder enkele voertuigen een springkussen, en andere zaken.

Entreeprijzen € 6,50 volwassenen en € 4,50 kinderen.

Inclusief koffie/thee, 2 consumpties en een warme hap.

Tickets zijn te verkrijgen via www.echos.nl/winkel