Verslag Algemene Ledenvergadering

Beste leden,

 

Afgelopen donderdag  15 december  heeft de jaarlijkse  Algemene Leden Vergadering van onze Vereniging plaats gevonden in Hilversum, op het voormalige OCMGD.

De goed bezochte vergadering is vooraf gegaan door een prima verzorgde kerstlunch voor de leden en een aantal partners.

Lees verder voor het verslag. Rest de LVVGND iedereen een fijne kerst en een goed en gezond 2017 te wensen.

Lees meer: Verslag Algemene Ledenvergadering

Luitenant Kolonel b.d. Hans Haak op 11 november overleden

Op 21 november heeft het bestuur van de LVVGNKD het trieste bericht ontvangen dat ons lid Luitenant Kolonel b.d. Hans Haak op 11 november geheel onverwachts is overleden in de leeftijd van 82 jaar.
 
Wij herinneren ons Hans met name als oud Commandant van het OCMGD en Regiments Commandant maar bovenal als een zeer aimabel man, altijd opgewekt en humorvol.
 
Wij wensen zijn echtgenote en andere nabestaanden veel sterkte bij het verwerken van het ongetwijfeld grote verlies.
 
Op 15 december tijdens de Algemene Leden Vergadering zullen wij Lkol b.d. Hans Haak herdenken.
 
Uw  voorzitter

Stand LVVGNKD Veteranendag 2016

Veteranendag 25 juni 2016

Zaterdag 25 juni 2016 was het weer zover, de landelijke Veteranendag in Den Haag. Regio Noord had de eer om dit jaar de stand van de LVVGNKD te bemannen. Nadat Theo van der Zanden op 11 mei naar de voorlichtingsdag was geweest en de aanvraag voor de stand was ingediend waren de voorbereidingen zo goed als rond. De stand zelf werd ingericht op donderdag door Cor van den Dungen, Theo en Sandra van der Zanden met hulp van Hans Bakker als voorzitter regio Zuid. Het Malieveld was tijdelijk omgetoverd tot een Maliemeer, door de overvloedige regenval. Maar met hulp van de organisatie kregen we alle materialen toch in de tent en konden we gaan inrichten. Na een uurtje hard werken was dit klaar en na de inspectie door de brandweer werd de tent tot zaterdagmorgen afgesloten.

Lees meer: Stand LVVGNKD Veteranendag 2016