Buddy Support steunen

De werkzaamheden in het kader van buddy support worden verricht door vrijwilligers. Mensen die er veel tijd en effort in steken om hun in de problemen geraakte collega’s te ondersteunen. Het komt voor dat hierbij kosten worden gemaakt (een bloemetje, een kopje koffie of flesje wijn, een kinderboekje waarin wordt uitgelegd wat ptss betekent). Vooralsnog worden deze uitgaven bekostigt uit giften die we als Commissie de afgelopen periode hebben mogen ontvangen.

U kunt ons financieel ondersteunen door te doneren op rekening: NL 17 INGB 0006 7065 85 ovv Commissie Buddy Support.

Uw donatie zal alleen worden gebruikt voor de directe ondersteuning; indien mogelijk informeren we donateurs over de besteding van hun gift.

Giften of andere donaties zullen niet worden gebruikt om reiskosten of andere organisatiekosten te dekken. Deze kosten worden betaald door het Regiment of in de toekomst mogelijk voor een deel door het Veteranenplatform.

Zoals u ook al in de doelstelling van de Commissie heeft kunnen lezen hebben inmiddels een drietal collega’s  bij hun afscheid of commandowisseling aandacht gevraagd voor Buddy Support binnen de Militair Geneeskundige Diensten.  De opbrengsten hiervan zijn ter beschikking gesteld van onze Commissie. Een zeer welkom initiatief dat mogelijk navolging krijgt door anderen.

U kunt ons ook helpen door Buddy Support verder uit te dragen en onder de aandacht te brengen bij eenieder werkzaam binnen de Militair Geneeskundige Dienst.  Wilt u zich persoonlijk inzetten dan kunt u zich aanmelden bij de Missie Contact Persoon of  bij de secretaris van de Commissie, Mw Ger Starre ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Uw hulp is nodig en wordt zeer op prijs gesteld.